Search

Police

PVC okenske police

PVC polica je primerna za notranjo okensko polico. Polica je odporna na vročino in vlago, zato je primerna za vse bivalne prostore. Notranja polica je narejena iz kakovostne umetne mase (PVC). Je okolju prijazna, saj se jo da povsem reciklirati. Polica ima tudi dobro toplotno izolacijo.

ALU okenske police

So primerne za zunanjo uporabo. Izdelane so iz ekstrudiranega aluminija, debeline 1,25 mm. Zgornja površina polic je prašno lakirana ali eloksirana. Police so odporne proti vremenskim vplivom.

TOPALIT police

So primerne za notranjo uporabo. Izdelane so iz kakovostnega vodoodpornega večplastnega materiala – mešanica lesenih, PVC delcev in umetne smole – medsebojno zlepljene v okensko polico. Zgornja površina polic je obdelana z maso iz umetne snovi.
Okenske police TOPALIT so zaradi posebne sestave, ki omogoča trdno povezavo med jedrom materiala in površino še posebej odporne na lom in udarce, neobčutljive na svetlobo, odporne proti vlagi in ne prhnijo. Okenske police so primerne tako za novogradnje, kakor tudi prenove.

Police iz MARMORJA

Dobra obdelovalnost materiala odpira številne možnosti uporabe. Priporočamo ga predvsem za uporabo v notranjih prostorih.

GRANIT okenske police

Granit je zaradi svoje sestave zdaleč najpogostejši in tehnično tudi najpomembnejši kamen. Zaradi svoje strukture in barvne raznolikosti, svoje trdote (trdnosti) in časovne obstojnosti, je izredno primeren za notranje in zunanje okenske police, povsod kjer so mehanske in vremenske obremenitve najhujše.

AZUR okenske police

Okenske police so izdelane po posebnem tehnološkem postopku iz kristalnih kamnin, ki jih veže smola. Tako izdelani kamniti elementi se odlikujejo z izredno kvaliteto. Imajo gladko in sijajno površino. Police so neporozne in zato ne vpijajo vode. Okenske police AZUR se uporabljajo na notranji in zunanji strani okna.

Kje smo?

Zakaj izbrati nas?

  • Nekaj letne izkušnje na področju montaže PVC in ALU stavbnega pohištva, kar dokazuje zadovoljstvo naših strank.
  • velik izbor izdelkov(okna, vrata, zimski vrtovi, rolete, žaluzije, komarniki, okenske police, …)
  • kvalitetni proizvodi in storitev
  • ažurnost
  • zanesljivost
  • točnost(držimo se dogovorjenih rokov)
  • prilaganje strankam glede na njihove zahteve
  • servis in vzdrževanje stavbnega pohištva
  • nudimo stavbno pohištvo različnih proizvajalcev (AJM, KLI LOGATEC, SIMER, SENČILA JEŠOVNIK, AZUR 7, MARMOR GRANIT ČRNČEC…)
  • delujemo na področju celotne Slovenije