Search

Okna

Okna so pomemben arhitekturni element, ne glede na namembnost stavbe (individualna zgradba, poslovna stavba, spomeniško varstvo…). Vzemite si čas in izberite kvalitetna okna. Katera Vam bodo služila vrsto let. Lepo obdelane linije pa pripomorejo k lepemu izgledu okna in s tem k izgledu vašega objekta. Različne oblike in dimenzije po Vaši želji.

Ni potrebno, da so okna samo bela. Ponujamo vam okna v različnih barvnih odtenkih, ter nestandardne barvne kombinacije oken. Seveda popolno po Vašem okusu si lahko izberete po RAL lestvici.  Kompaktni profili in močne statične ojačitve onemogočajo kakršnokoli deformacijo tudi po mnogih letih uporabe. Zelo debele stranice in primerno razporejene komore pripomorejo k funkcionalnosti in trajnosti okna

ALU OKNA

Ponujamo Vam tudi elemente iz ALU profilov. Uporabljajo se tako za stanovanjske, kot tudi za poslovne objekte. Elementi iz aluminija delujejo zelo kompaktno in estetsko hkrati.

Odpiranje okoli vertikalne osi, horizontalne in vertikalne osi, nagibno odpiranje, drsno ali harmonika odpiranje, dvokrilna okna s pripiro ali pokončnikom, balkonska vrata, vhodna in nihajna vrata, fiksni elementi, elementi poševnih ali polkrožnih oblik.

PVC ALU OKNA

Je kvalitetno okno, namenjeno vsem, ki želijo pustiti hrup iz ulice zunaj ter želijo privarčevati pri stroških ogrevanja ter ohlajanja.

LESENA OKNA

Okna iz lesa so zelo primerna za stanovanjske objekte, saj je les kot osnovni material ekološko popolnoma neoporečen. Okna iz lesa ustvarjajo v bivalnih prostorih prijetno klimo, saj les zaradi svoje higroskopičnosti vlago iz zraka vpija, ali pa oddaja takrat, ko je to potrebno. S tem leseno okno pomaga pri uravnavanju vlažnosti zraka in s tem povezanim občutkom ugodja.

LESENA ALU OKNA

Okno KLI Prestige je zaradi svoje izjemne konstrukcije posebejprimerno za vgradnjo v objekte, ki jih želimo dobro toplotnoizolirati, obenem pa okna z masko iz aluminija dajejo objektusodoben videz in nudijo stavbnemu pohištvu popolno zaščitopred neugodnimi vremenskimi vplivi.

OKOVJE ZA PARALELNI ODMIK KRILA

Okensko okovje je napram klasičnemu izboljšano tako, da je dodana še ena stopnja odpiranja okenskega krila, ki omogoča paralelni odmik krila od podboja v vseh štirih stranicah za 6 mm, pri čemer se kroženje zraka enakomerno porazdeli in tako je omogočen maksimalen pretok (izmenjava) zraka.

Posebnost okovja se kaže v robustni, pa vendar še v dovolj diskretni izvedbi, povsem varnostno okovje, ki s posebnim mahanizmom dopušča, da se krilo odmakne le za nekaj milimetrov od podboja in s tem ne prepusti kondenza ali dežnih kapelj v notranjost (tudi pri nalivu). Prav tako pa je okovje zasnovano po najsoodernejši tehnologiji, ki skrbi, da je varnostni zatič okovja vpet v zapirni element tudi pri paralelnem odmiku okovja, kar praktično pomeni, da je kljub “odprtju” okna, okno fiksirano z zapahom, kot če bi bilo zaprto in se tem onemogočen vlom. Po DIN standardu spada okovje tudi v tem položaju še vedno pod varnostno stopnji I.

Kje smo?

Zakaj izbrati nas?

  • Nekaj letne izkušnje na področju montaže PVC in ALU stavbnega pohištva, kar dokazuje zadovoljstvo naših strank.
  • velik izbor izdelkov(okna, vrata, zimski vrtovi, rolete, žaluzije, komarniki, okenske police, …)
  • kvalitetni proizvodi in storitev
  • ažurnost
  • zanesljivost
  • točnost(držimo se dogovorjenih rokov)
  • prilaganje strankam glede na njihove zahteve
  • servis in vzdrževanje stavbnega pohištva
  • nudimo stavbno pohištvo različnih proizvajalcev (AJM, KLI LOGATEC, SIMER, SENČILA JEŠOVNIK, AZUR 7, MARMOR GRANIT ČRNČEC…)
  • delujemo na področju celotne Slovenije