Lesena vrata (masivna, moderna)

LESENA VHODNA VRATA (MASIVNA)

Vhodna vrata so del vašega doma, ki ga opazi prav vsak obiskovalec. lesena vrata
Z bogato izbiro različnih videzov, ki jih lahko prilagodimo vašim željam ali pa jih izdelamo na podlagi vaših predlogov in skic, smo poskrbeli za privlačnost vaših vhodnih vrat iz lesa. Za vašo varnost in zaščito vašega imetja pa smo poskrbeli z vratnim okovjem, ki s tri ali pa s pet-točkovnim zaklepanjem oteži vstop nezaželenim obiskovalcem.
V bogati ponudbi vhodnih vrat iz lesa boste prav gotovo našli takšna, ki bodo vašemu domu podarila prav poseben značaj.
 

LESENA VHODNA VRATA (MODERNA)

Vhodna vrata so element, ki najbolj poudarjajo lepoto Vašega doma. Posebnost modernih vhodnih lesena vratavrat je izjemna možnost izdelave, skladno z vašimi željami.
Barvo vhodnih vrat lahko izbirate med številnimi odtenki iz naše barvne palete, ki skupaj z raznoliko zasteklitvijo in dekorji iz nerjavečega jekla tvorijo bogat in sodoben izgled Vaših vrat.
Vhodna vrata lahko naredimo iz številnih vrst lesa: smreke, macesna, hrasta ali merantija.

V krila vhodnih vratih je vgrajen okvir iz steklenih vlaken, ki izboljša stabilnost, zato nihanja temperature ali vlažnosti ne vplivajo na funkcionalnost vrat. Vsa vrata so standardno opremljena s tritočkovnim zaklepanjem in nasadili, ki omogočajo tridimenzionalno regulacijo. Vhodna vrata z vgrajenim kovinskim okvirom se ponašajo tudi z odlično toplotno izolativnostjo. Za dobro tesnjenje pa je poskrbljeno z dvojnim trajno elastičnim tesnilom.

Vir: KLI Logatec

Montažo lesenih vrat si lahko ogledate tukaj.