ALU okna

ALU OKNA

Ponujamo Vam tudi elemente iz ALU profilov. Uporabljajo se tako za stanovanjske, kot tudi za poslovne objekte. Elementi iz aluminija delujejo zelo kompaktno in estetsko hkrati.

Odpiranje okoli vertikalne osi, horizontalne in vertikalne osi, nagibno odpiranje, drsno ali harmonika odpiranje, dvokrilna okna s pripiro ali pokončnikom, balkonska vrata, vhodna in nihajna vrata, fiksni elementi, elementi poševnih ali polkrožnih oblik.

Elementi so iz dveh toplotno izolativnih profilov WICLINE 60E in 70E ter iz neizoliranega profila WICLINE 50EN. V njih standardno vgrajujemo steklo 4-16-4 + plin, U= 1.1 W/m2K, Rw = 32 dB. Prednost izoliranega profila je v prekinjenem toplotnem mostu, kar dosežemo s posebnim materialom poliamidom med zunanjim in notranjim ALU profilom. Tako dosegamo zelo dobro zvočno in toplotno izolativnost skupnega elementa.
Elementi se sestavljajo s tehnologijo alu-gus kotnik, injekcijsko lepljen in mehansko zaščiten. Vsi profili so prašno barvani v toplotni komori v vseh barvah po RAL lestvici.